HKBC - Holland Kadett-B Club

De Holland Kadett-B Club (HKBC) is een vereniging die als doel heeft de Kadett-B en Olympia-A modellen van Opel niet uit het straatbeeld te laten verdwijnen.

De HKBC is ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer H.20107991

Home

Welkom op de website van de HKBC, de Holland Kadett B Club. Deze club is opgericht in 1999, door mensen die belangstelling hebben in het model Opel Kadett B. Hieronder vallen niet alleen alle types Kadett B, van Standaard tot Rallye, van Sedan tot Car-A-Van, maar ook alle modellen van de Olympia A, en alle types met de zwaardere motoren.

De club is opgericht om zoveel mogelijk gelijk gestemde bij elkaar te brengen in een gezellige club. Zo proberen we om samen zoveel mogelijk van dit simpele en betrouwbare, maar ontzettend leuke model, veilig op de weg te houden.

In de club zijn veel technische mensen die deze wagens bijna kunnen dromen. In het geval van technische vragen is er dus altijd wel iemand die deze kan beantwoorden. Dit is eigenlijk ook de hoofddoelstelling van de club. Een goede onderlinge onderdelen verkoop mogelijk maken is een andere doelstelling.

We organiseren elk jaar verschillende activiteiten, waaronder meetings en toerritten, in alle delen van het land. Verder hebben we ook ieder jaar een kampeerweekend. Daar proberen we met ons allen (mannen, vrouwen en kinderen) een gezellig weekend van te maken. En dat natuurlijk met zoveel mogelijk B Kadetts en Olympia A-s.

Bedankt voor de belangstelling in onze site en veel plezier met het bekijken hiervan.


Voorzitter - Henk Maas

Henk Maas


Voorzitter Holland Kadett B Club