HKBC - Holland Kadett-B Club

De Holland Kadett-B Club (HKBC) is een vereniging die als doel heeft de Kadett-B en Olympia-A modellen van Opel niet uit het straatbeeld te laten verdwijnen.

De HKBC is ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer H.20107991

Lid worden van de Holland Kadett-B Club

Algemeen

Als lid van de Holland Kadett-B Club heeft U diverse voordelen. Op de eerste plaats zorgt U met de jaarlijkse contributie van € 10,- ervoor dat zowel de website van de HKBC alsmede het jaarlijkse boekje "Een B-tje Kadett Nieuws" kan blijven bestaan.

Verder kunt U als lid van de Holland Kadett-B Club altijd gratis deelnemen aan de diverse meetings en toerritten die we elk jaar organiseren. Ook zijn er regelmatig extra activiteiten op deze meetings waar men dan niet voor hoeft te betalen. Dit kan variëren van koffie met koek, tot deelname aan een workshop (auto)brandblussen, of gratis plaatsnemen in een kantelsimulator.

Als lid van de Holland Kadett-B Club kunt U ook altijd gratis technische informatie krijgen van andere leden. Dit kan op meerdere manieren, zowel telefonisch als via E-mail. Ook het forum kan vaak uitkomst bieden bij technische problemen.

Verder is het zo dat sommige bedrijven korting geven op hun producten aan leden van de Holland Kadett-B Club. Een voorbeeld hiervan is Darex Rubbers, welke speciaal voor leden korting geeft op een complete set raam-kofferbak rubbers voor de B-kadett.

Voorkant: B-tje Kadett Nieuws nummer 5

Afbeelding 1: Voorkant: B-tje Kadett Nieuws nummer 5

Hoe wordt ik lid, en wat kost het?

Lid worden van de Holland kadett-B Club gaat eenvoudig, en wel in 2 stappen:

  • Als eerste moet het inschrijfformulier gedownload, uitgeprint en opgestuurd worden naar de ledenadministratie (adres staat op het formulier).
  • Ten tweede moet de contributie van € 10,- worden overgemaakt naar het rekeningnummer van de Holland Kadett-B Club (rekening-nummer staat op het formulier).
Zodra beide zaken binnen zijn bij de ledenadministratie wordt U ingeschreven als lid van de Holland Kadett-B Club. U ontvangt dan ook een welkomspakketje met o.a. een uitgave van ons B-magazine.

Inschrijf-formulier
Inschrijfformulier Holland Kadett-B Club